mese-gyerek-bűnmegelőzés-biztonság-blog

Mesés biztonság gyermekének

Minden szülő tudja, hogy a gyermekek egyes életszakaszainak meg van a maga szépségé, amely számos kihívást is tartogat az örömök mellett, és akkor most nem is szólunk a tinédzser korról.

Amire szándékozunk felhívni a figyelmet, hogy hogyan és milyen módon tudjuk a biztonság fontosságát elültetni a tudatukban.  A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács túllépett az ezt nem szabad, azt nem szabad kifejezéseken, és meseszerű történetbe öntötték mindazt a biztonsági információt, amit szükséges átadni a gyermekeknek.

Az NBT Vigyázz otthon, hogy sose érjen baj! című könyve, amely 120 oldalon keresztül történetek, mesék formájában nyújt segítséget szülőknek, hogy elkalauzolják gyermekeiket egy biztonságos világba.

A könyv tartalma kiterjed az otthoni balesetektől kezdve a közlekedési szabályok betartásán keresztül egészen az otthonon kívül leselkedő veszélyekre egyaránt.

Töltse le a könyvet, olvasson fel belőle gyermekének, vagy adja oda kötelező olvasmányként a nyári szünetre. Ön nyugodtabb lehet, gyermeke pedig biztos, hogy élvezni fogja ezt az olvasmányos és érdekes kis könyvet.

Mesekönyv LETÖLTÉSE

K.N.

Érdekesnek találta? Ossza meg mással is: